Fii eroul unei școli!
Publicat la data de: 17.05.2023

Școala Gimnazială Nr. 3 Lupeni, alături de Narada, lansează campania ”Împreună pentru școala noastră!”. În 19 mai 2023, între orele 10-15, vă așteptăm în curtea școlii la un târg inedit pentru a achiziționa produse pe care le-am confecționat, cu dragoste pentru fiecare vizitator. Dacă doriți să fiți o parte din visul nostru: crearea unui spațiu de învățare outdoor, alăturați-vă nouă în 29 mai 2023, la ora 17, la Palatul Cultural ”Minerul” din Lupeni, la un emoționant spectacol caritabil.

Dar cu dar, vom face rai!

E ok să facem NOI!

Școala ne unește! Împreună pentru o educație de calitate!

Misiune

Ne propunem să formăm, în cazul fiecărui copil, profilul unui elev deschis și receptiv, sociabil și polivalent care să dețină cunoștințe temeinice despre lumea care se dezvoltă permanent, să aibă deprinderi și capacități de adaptare la o societate mereu în schimbare, să aprecieze și să promoveze valorile și practicile democratice, un adevărat cetățean al mileniului III.

Viziune

Prin profesionalism și dedicație, întregul personal al unității de învățământ își propune să contribuie hotărâtor la asigurarea succesului elevilor noștri, astfel încât, Școala Gimnazială Nr. 3 Lupeni să fie, în continuare, locul unde fiecare elev primește ”știința” de A REUȘI.

Valori

Şcoala reprezintă cadrul organizat şi competent, cu responsabilităţi majore multiple în viaţa unei comunităţi pentru educarea şi instruirea tinerei generaţii. Rolul ei este de a continua într-un cadru organizat şi ştiinţific procesul de instruire şi educare a copiilor, proces început în familie, de a le transmite valorile culturale şi morale necesare integrării lor în societatea contemporană.