Deschiderea festivă a anului școlar 2022-2023
Publicat la data de: 02.09.2022

Dragi elevi, stimați părinți! Festivitatea de deschidere a noului an școlar va avea loc în data de 05.09.2022, la ora 9, în fața intrării principale a Școlii Gimnaziale Nr. 3 Lupeni. Vă așteptăm cu drag, ca să facem împreună primul pas în ceea ce credem că va fi o călătorie fantastică în universul cunoașterii, vom lega noi prietenii și le vom întări pe cele deja existente. Școala este și trebuie să fie un spațiu al bucuriei depline în care, sub o formă sau alta, ne regăsim cu toții. Nutrim convingerea că spațiul primitor al școlii noastre și colectivul dedicat sunt ingredientele unui succes garantat.

   

Școala ne unește! Împreună pentru o educație de calitate!

Misiune

Ne propunem să formăm, în cazul fiecărui copil, profilul unui elev deschis și receptiv, sociabil și polivalent care să dețină cunoștințe temeinice despre lumea care se dezvoltă permanent, să aibă deprinderi și capacități de adaptare la o societate mereu în schimbare, să aprecieze și să promoveze valorile și practicile democratice, un adevărat cetățean al mileniului III.

Viziune

Prin profesionalism și dedicație, întregul personal al unității de învățământ își propune să contribuie hotărâtor la asigurarea succesului elevilor noștri, astfel încât, Școala Gimnazială Nr. 3 Lupeni să fie, în continuare, locul unde fiecare elev primește ”știința” de A REUȘI.

Valori

Şcoala reprezintă cadrul organizat şi competent, cu responsabilităţi majore multiple în viaţa unei comunităţi pentru educarea şi instruirea tinerei generaţii. Rolul ei este de a continua într-un cadru organizat şi ştiinţific procesul de instruire şi educare a copiilor, proces început în familie, de a le transmite valorile culturale şi morale necesare integrării lor în societatea contemporană.