Concursul Județean „Sunt cetățean, am drepturi!”
Publicat la data de: 09.05.2022
Școala Gimnazială Nr. 3 Lupeni, Hunedoara, vă invită să participați la Concursul Județean de creații plastice și literare pe tema Drepturilor copilului: „Sunt cetățean, am drepturi!” – Ediția a XII-a, înscris în CAEJ Hunedoara la poziția 85.

În documentele atașate găsiți informații necesare pentru participarea la concurs:

Fişă înscriere   Regulament concurs

Vă așteptăm cu drag!
Echipa de proiect

Școala ne unește! Împreună pentru o educație de calitate!

Misiune

Ne propunem să formăm, în cazul fiecărui copil, profilul unui elev deschis și receptiv, sociabil și polivalent care să dețină cunoștințe temeinice despre lumea care se dezvoltă permanent, să aibă deprinderi și capacități de adaptare la o societate mereu în schimbare, să aprecieze și să promoveze valorile și practicile democratice, un adevărat cetățean al mileniului III.

Viziune

Prin profesionalism și dedicație, întregul personal al unității de învățământ își propune să contribuie hotărâtor la asigurarea succesului elevilor noștri, astfel încât, Școala Gimnazială Nr. 3 Lupeni să fie, în continuare, locul unde fiecare elev primește ”știința” de A REUȘI.

Valori

Şcoala reprezintă cadrul organizat şi competent, cu responsabilităţi majore multiple în viaţa unei comunităţi pentru educarea şi instruirea tinerei generaţii. Rolul ei este de a continua într-un cadru organizat şi ştiinţific procesul de instruire şi educare a copiilor, proces început în familie, de a le transmite valorile culturale şi morale necesare integrării lor în societatea contemporană.