Admitere liceu & învățământ profesional – 2023-2024
Publicat la data de: 09.05.2023

Stimați elevi și părinți, Vă rugăm să accesați următorul link pentru a vizualiza Ghidul de admitere 2023Ordinul de ministru privind admiterea la liceuCalendarul admiterii la liceu și Graficul ședințelor de completare a opțiunilor de către absolvenții claselor a VIII-a. Pentru informații suplimentare puteți suna la numărul de telefon 0254560085 sau ne puteți scrie la adresa de mail gen3lupeni@gmail.com.

Școala ne unește! Împreună pentru o educație de calitate!

Misiune

Ne propunem să formăm, în cazul fiecărui copil, profilul unui elev deschis și receptiv, sociabil și polivalent care să dețină cunoștințe temeinice despre lumea care se dezvoltă permanent, să aibă deprinderi și capacități de adaptare la o societate mereu în schimbare, să aprecieze și să promoveze valorile și practicile democratice, un adevărat cetățean al mileniului III.

Viziune

Prin profesionalism și dedicație, întregul personal al unității de învățământ își propune să contribuie hotărâtor la asigurarea succesului elevilor noștri, astfel încât, Școala Gimnazială Nr. 3 Lupeni să fie, în continuare, locul unde fiecare elev primește ”știința” de A REUȘI.

Valori

Şcoala reprezintă cadrul organizat şi competent, cu responsabilităţi majore multiple în viaţa unei comunităţi pentru educarea şi instruirea tinerei generaţii. Rolul ei este de a continua într-un cadru organizat şi ştiinţific procesul de instruire şi educare a copiilor, proces început în familie, de a le transmite valorile culturale şi morale necesare integrării lor în societatea contemporană.